夜网

"Het straatlantaarn is aan, en mijn hart is ook groter."

"Het straatlantaarn is aan, en mijn hart is ook groter."

  In het kleine plein van Zhangzhuang dorp, doen de kinderen games onder de straatlantaarn. Deze verslaggever is rechtvaardig en dansen met muziek. De basketbalrekken zweten, en de bordtafel is meer in het paneel. In de avond van de herfst, de activiteiten van het Minzi-dorp, de provincie Jingou, de provincie Hebei en een levendige scène..

"Sinds de weglichten in het dorpslicht, wil iedereen graag ‘s nachts uitkomen!" Zei Dai Yuncun-dorpelingen. Om de landelijke leefomgeving voortdurend te verbeteren, make-up het korte bord, Huimin-studenten, verhoogde de dagelijkse afdeling van de mensen de hulp van Hiuping County, de provincie Henan, de provincie HEEEI, de provincie Henan, Yucheng County en National Electric Investment Group Co., Ltd. (verwees naar de samenwerking "State Electric Turning"), verbetert de situatie van het dorpsinfrastructuur en bevordert de consolidatie en uitbreiding van de armoedebestrijdingsprestaties met landelijke revitalisatie. Het project heeft betrekking op de 10 administratieve dorpen en townships onder de 4 Townships onder de 4 Townships en het steden in Zhangping County, en de vier administratieve dorpen en townships onder de jurisdictie van Yucheng County worden ge?nstalleerd en getransformeerd van bijna 200.000 Solar-straatlichten. Licht van meer dan 50 kilometer. De manier. Op dit moment, Zhangzhuang Village, Liu Shi Township, is Yucheng County ge?nstalleerd en de 1026 dorpsbewoners zullen worden voltooid; de eerste batch van 350 straatverlichting in Zhangping County is in Jingou Town, de stad, Pingfang Manchu Township Huang Mu Ergou Village, Stad, Changshan Yu Town, aangescherpt. "We voldoen aan de verantwoordelijkheid van centrale ondernemingen en versnellen de voortgang van het project.

Cheng Donghang, deputy General Manager van Henan Electric Tem, Henan Electric Power Co., zei: "Deze installatie is zonne-energie, automatische opslag, lage koolstof-milieubescherming.

"Deze Tongcun-weg is niet eerder ge?nstalleerd en gaat de avond in de avond of lichte verlichting." "Zhangzhuang Village Village Zhu Xixin zei, nu, de dorpelingen reizen veiliger, handiger en hebben een rijke culturele en sportieve activiteiten in de avond, de leefomgeving is comfortabeler," de weglichten zijn ook en het hart is ook zelfs beter.

"(Onze Reporter Gong Yuhua, Lu Tao) Layout Design: Cai Huawei (Editor: Yang Xiana, Sister) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.